Hlavní navigace

Eset spustil bezplatný online antivirový test v češtině

8. 8. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost Eset včera rozšířila řady bezpečnostních společností, které nabízejí bezplatný online test systému na přítomnost malwaru. Eset Online Scanner je dostupný v češtině pro uživatele Windows 98 a novějších. Vyžaduje Internet Explorer 5.01 a vyšší s povolenými ActiveX. Obdobnou službu nabízejí mj. také Microsoft, Symantec, Panda Security, Alwil Software, BitDefender, Kaspersky Lab, F-Secure a další. (Tisková zpráva)

Společnost Eset včera rozšířila řady bezpečnostních společností, které nabízejí bezplatný online test systému na přítomnost malwaru. Eset Online Scanner je dostupný v češtině pro uživatele Windows 98 a novějších. Vyžaduje Internet Explorer 5.01 a vyšší s povolenými ActiveX.

Obdobnou službu nabízejí mj. také Microsoft, Symantec, Panda Security, Alwil Software, BitDefender, Kaspersky Lab, F-Secure a další. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).