Hlavní navigace

Eset vydává tři nové bezpečnostní programy pro Linux

24. 7. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Slovenská společnost Eset, tvůrce oblíbeného antiviru NOD32, zpřístupnila veřejné betaverze několika svých nových bezpečnostních řešení pro platformy Linux a FreeBSD. Eset Mail Security nahrazuje NOD32 Server Edition pro Linux/BSD Mail Server a přináší navíc ochranu před spamem. Nový Eset File Security je nástupce řešení NOD32 Server Edition pro Linux/BSD File Servery a přináší jako novinku administraci přes webové rozhraní. Třetí kousek do skládačky představuje Eset Gateway Security, který…

Slovenská společnost Eset, tvůrce oblíbeného antiviru NOD32, zpřístupnila veřejné betaverze několika svých nových bezpečnostních řešení pro platformy Linux a FreeBSD. Eset Mail Security nahrazuje NOD32 Server Edition pro Linux/BSD Mail Server a přináší navíc ochranu před spamem. Nový Eset File Security je nástupce řešení NOD32 Server Edition pro Linux/BSD File Servery a přináší jako novinku administraci přes webové rozhraní. Třetí kousek do skládačky představuje Eset Gateway Security, který zajišťuje ochranu HTTP a FTP komunikace pro gateway servery. (Eset)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).