Hlavní navigace

ESPN America připravuje magazín Sports Center určený pro Evropu

9. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 2. 2010

Sportovní kanál ESPN America nabídne od příštího měsíce magazín, který bude určený pouze pro diváky v Evropě a na Středním východě. Pořad s názvem Sports Center bude mít stopáž třicet minut a bude vysílán vždy v 8 hodin středoevropského času (7.00 GMT). V aktualizované podobě ho pak ESPN America nabídne ještě jednou ve 23.30 CET (22:30 GMT). Jde o krok, který si klade za cíl, přiblížit se evropskému divákovi.

Přesto, že bude magazín zaměřený na fanoušky ze starého kontinentu, nabídne aktuální zpravodajství z Ameriky. Půjde o soutěže, jako jsou MLB, NFL, NBA, NHL a řada dalších. Magazín Sports Center je v USA velmi populární. Má už zde téměř třicetiletou historii, během které bylo odvysíláno na 35 tisíc epizod. S touto novinkou přichází ESPN America téměř přesně rok poté, co upustila od svého původního názvu NASN. Jde o krok k další popularizaci amerických sportů na starém kontinentu, uvedl při této příležitosti vicepresident ESPN EMEA Jeroen Oerlemans.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).