Hlavní navigace

Europoslankyně Zuzana Roithová plánuje videoblog

17. 9. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Už i čeští politici objevují kouzlo internetového videa. Evropská poslankyně Zuzana Roithová (KDU-ČSL) na svých oficiálních webových stránkách publikovala krátké video, na kterém popisuje své aktuální politické aktivity. Toto video je dostupné i na YouTube. V průběhu podzimu česká europoslankyně plánuje rozjet vlastní videoblog. Mám velkou víru v to, že digitální přenosy informací mezi lidmi jsou klíčové. A jde o to najít takový způsob, který by zaujal, řekla Zuzana Roithová pro iDnes. Tento…

Už i čeští politici objevují kouzlo internetového videa. Evropská poslankyně Zuzana Roithová (KDU-ČSL) na svých oficiálních webových stránkách publikovala krátké video, na kterém popisuje své aktuální politické aktivity. Toto video je dostupné i na YouTube. V průběhu podzimu česká europoslankyně plánuje rozjet vlastní videoblog. Mám velkou víru v to, že digitální přenosy informací mezi lidmi jsou klíčové. A jde o to najít takový způsob, který by zaujal, řekla Zuzana Roithová pro iDnes. Tento týden by lidovecká politička měla publikovat další dvě krátká videa. (iDnes)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).