Hlavní navigace

Facebook koupil Storylane

9. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Storylane.com koupeno Facebookem v rámci „talentové akvizice“ za blíže neurčenou částku

Storylane – www.storylane.com – končí a pětičlenný tým přechází k Facebooku, kde doplní tým pracující na Timeline. „Talentová akvizice“ proběhla za blíže neurčenou částku. Data uživatelů Facebook nepřevezme a Storylane ujišťuje, že „plánuje“ zpřístupnit pomůcku pro migraci dat na jiné platformy.

After a lot of discussions with Facebook about how our teams might work together to have even greater impact, we are announcing today that the Storylane team will be joining Facebook.

Storylane bylo spuštěno v říjnu loňského roku se zaměřením na „vyprávění příběhů“ – uživatelé měli prostřednictvím Storylane sdílet významné/zajímavé příběhy ze svého života. Podle Mashable je podobné například i publikační/blogovací platformě Medium. Podle vlastníků měla služba „budovat knihovnu lidských zkušeností vytvářením komunity, kde lidé mohou sdílet věci, které skutečně mají smysl“.

Zdroj: Storylane is joining Facebook

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).