Hlavní navigace

Facebook odpověděl na žalobu Yahoo vlastní kontra žalobou

4. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Facebook je postavený kompletně na Yahoo prohlásilo v březnu Yahoo a dalo Facebook  k soudu. S poměrně dlouhým (a zajímavým) seznamem patentů, které by měl Facebook porušovat. Patentů vlastněných Yahoo dlouhá léta a nijak nevyužitých k tomu, aby se z Yahoo stala jednička v sociálních sítích. Facebook na žalobu reaguje vlastní kontra žalobou s dalším zajímavým seznamem patentů. Ty pro změnu má porušovat Yahoo. Taková typicky americká situace. Taková co hlavně milují právníci.

 Facebook je postavený kompletně na Yahoo prohlásilo v březnu Yahoo a dalo Facebook  k soudu. S poměrně dlouhým (a zajímavým) seznamem patentů, které by měl Facebook porušovat. Patentů vlastněných Yahoo dlouhá léta a nijak nevyužitých k tomu, aby se z Yahoo stala jednička v sociálních sítích.

BRAND24

Facebook na žalobu reaguje vlastní kontra žalobou s dalším zajímavým seznamem patentů. Ty pro změnu má porušovat Yahoo. Taková typicky americká situace. Taková co hlavně milují právníci.

  • Patent 7,827,208: Generating a feed of stories personalized for members of a social network

    Patent 7,945,653: Tagging digital media

    Patent 6,288,717: Headline posting algorithm

    Patent 6,216,133: Method for enabling a user to fetch a specific information item from a set of information items, and a system for carrying out such a method

    Patent 6,411,949: Customizing database information for presentation with media selections

    Patent 6,236,978: System and method for dynamic profiling of users in one-to-one applications

    Patent 7,603,331: System and method for dynamic profiling of users in one-to-one applications and for validating user rules.

    Patent 8,103,611: Architectures, systems, apparatus, methods, and computer-readable medium for providing recommendations to users and applications using multidimensio­nal data

    Patent 8,005,896: System for controlled distribution of user profiles over a network

    Patent 8,150,913: System for controlled distribution of user profiles over a network

Zdroj: Facebook Smacks Back at Yahoo With Patent Claims in Counter-Lawsuit

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).