Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Facebook spustil konkurenci pro TikTok, další čistka na Twitteru a ohebné telefony od Niemand - >> "PayPal ruší účty krajně pravicové skupině Proud...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 11. 2018 9:10

    Niemand (neregistrovaný)

    >> "PayPal ruší účty krajně pravicové skupině Proud Boys a také účty anti-fašistických skupin."

    Tak to je dnes úplně poprvé, co v běžném médiu čtu o nějakém postihu pro krajní levici, ačkoliv stále je tu neférová disproporce, která je přítomná i v citované větě z článku. Mám tím na mysli především označování
    krajní pravice versus <s>krajní levice</s> anti-fašisté
    Prostě "krajní levice" je v mainstreamových médiích zakázané sousloví. Pane Dočekale, dnes jste překročil svůj stín tím, že jste se odvážil napsat něco negativního o pólu opačném ke krajní pravici, přestože jste to udělal velmi opatrně. Nelze se divit nedůvěře lidí v média, která tak očividně manipulují a používají dvojí metr. Právě proto má většinová populace v ČR takový názor jaký má, protože média jednoznačně straní levicovému přístupu a všechno pravicové (byť by to bylo sebeumírněnější - nemám na mysli krajní pravici) haní.

  • 12. 11. 2018 22:06

    petr (neregistrovaný)

    No zas tak neprekrocil, nazyvat Proud Boys krajne pravicove? I kdyz v ocich levicaka je konzervativni a nemultikulturni pohled asi prajne pravicovy.

    Jen by me zajimalo, jestli si levicacky pisatele, jako je p. Dolezal, uvedomuji, ze tim delaji veci medvedi sluzbu, protoze lidi vidi, ze tohle je kravina a pojem "krajni pravice" pak naprosto devalvuje a lide pak maji tendenci u toho oznaceni automaticky predpokladat, ze je to jen nalepka.
    A jak pak bude chtit levice oznacit opravdove extremisty?
    Protoze lidi si automaticky reknou, ze urcite nejsou tak spatni, ze je to zase jen nalepka...

    Jinak samozrejme spravna krajni pravice (DSSS apod.) je samozrejme krajne levicova (socialni stat, silny stat, zamereni na delnickou tridu, rizeni, regulace atd.), jen chce mlatit (pripadne v historii vyhlazovat) jine lidi - jedni mlati podle barvy pleti, druzi podle politickych nazoru, rozdil jinak nula.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).