Hlavní navigace

Fajnrock TV se promění na Slušnej kanál, změna se již projevila ve vysílání

27. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Podle pozorování redakce serveru DigiZone.cz se podoba loga stanice mění. Objevuje se zde nejen původní identifikátor, ale i jeho nová podoba, která obsahuje právě označení „Slušnej kanál“.

Tematická stanice Fajnrock TV, kterou je možné kromě kabelových a IPTV sítí naladit také v Praze díky Regionální síti 4 společnosti Prague Digital TV, může změnit svůj název z Fajnrock TV na Slušnej kanál. Televize by tak pod novým názvem vystupovala k veřejnosti se stejným jménem jako hudební klub na pražském Žižkově, který provozuje její majitel a kromě klasické restaurace tu nabízí i vystoupení méně známých kapel, případně nových talentů, které se taktéž objevily ve vysílání Fajnrock TV.

BRAND24

Vedle klasické podoby loga se nově objevuje ve vysílání i jeho kruhová podoba kladoucí důraz na název "Slušnej kanál"
Autor: repro foto Fajnrock TV

Vedle klasické podoby loga se nově objevuje ve vysílání i jeho kruhová podoba kladoucí důraz na název „Slušnej kanál“

ČTĚTE TAKÉ: Fajnrock TV má nový web, přizpůsobí se notebookům i tabletům

Připravovaná změna názvu se již projevila ve vysílání. Podle pozorování serveru DigiZone.cz se podoba loga mění. Objevuje se zde nejen původní identifikátor, ale i jeho nová podoba, která obsahuje právě označení „Slušnej kanál“, jehož součástí je pak i označení samotného programu. V nabídce pozemní digitální televize je Fajnrock TV šířena od 15. listopadu 2013 a jejím přímým konkurentem je hudební kanál Rebel ostravského podnikatele a bubeníka kapely Citrón Radima Pařízka. Ta vysílá celoplošně díky multiplexu 4.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).