Hlavní navigace

Fakta Barbory Tachecí se stěhují do Minut regionu, diváci RTA je neuvidí

19. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
19. 1. 2010

AKTUALIZOVÁNO Nízká sledovanost denního diskusního pořadu Fakta Barbory Tachecí přiměla televizi Prima k přesunu tohoto formátu do horšího vysílacího času. Od 1. února se budou moci diváci s Barborou Tachecí setkávat v rámci regionálního zpravodajského bloku Minuty regionu, který začíná v 17:40 hod. Protože se však Fakta stanou součástí bloku, který připravují regionální studia R1 vlastněná Primou, diváci v regionech, kde se do celostátního vysílání Primy připojují konkurenční studia RTA, již Barboru Tachecí neuvidí.

K TÉMATU: Fakta Barbory Tachecí na Primě sleduje méně lidí než zprávy

Cílem této změny je posílit tento vysílací čas a přilákat více diváků na začátek hlavního vysílacího času televize Prima, který začíná v 18.00 hod., vysvětlila mluvčí Primy Jana Kocová. Na dotaz serveru DigiZone.cz dodala, že Fakta Barbory Tachecí poběží sice v rámci Minut regionu, ale pouze v těch regionech, kde toto vysílání připravují studia R1. Dále je bude možné sledovat prostřednictvím kabelu a satelitu, dodala.

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ: Fakta Barbory Tachecí se budou vysílat odděleně

V původním vysílacím čase pořadu Fakta Barbory Tachecí krátce po 19:15 nabídne Prima nový pořad Krimi zprávy. Poprvé se diskusní pořad Barbory Tachecí na Primě objevil loni 2. září.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).