Hlavní navigace

Fenič se rozhodl točit pro Barrandov kvůli udržení potenciálu

2. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
2. 1. 2009

Dokumentární cyklus České milování se pro digitální televizi Barrandov rozhodl režisér Fero Fenič točit proto, že chtěl svému studiu Febiu udržet tvůrčí potenciál. Sám Fenič to řekl serveru DigiZone.cz. Smlouva je zatím uzavřená na 26 dílů, každý v délce 30 minut, upřesnil Fenič. Cyklus by se měl na obrazovce TV Barrandov objevovat vždy v prvním pololetí letošního roku každou neděli večer.

K TÉMATU: Fero Fenič připravuje pro TV Barrandov cyklus „České milování“

Tuto spolupráci vnímáme také jako podporu nové televizní stanice, protože se domníváme, že je třeba napomoct k jejímu úspěchu, dodal uznávaný filmař. Jak také sdělil DigiZonu Fenič, úspěch TV Barrandov může pomoct i jeho projektu, a to ke kladnému rozhodnutí investorů, kteří mají obavy, že na zdeformovaném nevyváženém televizním trhu, s dominantním postavením jedné stanice, bude vyžadovat velké úsilí a velké finanční prostředky uspět.

ebf - partner 1

ČTĚTE TAKÉ: TV Pohoda začne na jaře 2010, Febio TV zatím neví. RTA o svých plánech mlčí

TV Barrandov se vydává na svou plnoformátovou cestu jako první ledoborec, který svým úsilím a svými výsledky může pomoct otevřít cestu i pro Febio TV. Některé cesty jsou prostě delší, než jiné a ne vždy platí, že tou kratší dojdete do svého určeného cíle rychleji, nebo že v podnikání ten, kdo je první, je vždy také vítězem, řekl na závěr optimisticky Fenič, který stále věří v realizace projektu Febio TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).