Hlavní navigace

Filmový kanál JOJ Cinema začne vysílat reklamu, nasadí ji už tento měsíc

11. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice je v České republice součástí několika významných operátorů. K dispozici je například klientům satelitní služby Skylink nebo IPTV operátora O2TV.

Filmový kanál JOJ Cinema, který začal vysílat v letošním roce, ale už si stihl získat oblibu u řady televizních diváků, začne vysílat reklamu. Serveru Živé.sk to sdělila marketingová manažerka TV JOJ Miroslava Klempová. Podle jejího vyjádření bude ovšem reklama vkládaná pouze mezi filmy, nikoliv do jejich děje. První klienti se na této stanici objeví už v průběhu listopadu, informovala Klempová. Jednou z velkých výhod televize byla doposud právě skutečnost, že program vysílal bez jakýchkoliv komerčních přestávek.

KL24

Z ARCHIVU: JOJ Cinema má nové logo, ve vysílání se objeví pravděpodobně zítra

JOJ Cinema je v České republice součástí několika významných operátorů. K dispozici je například klientům Skylinku, jehož provozovatelem je lucemburská společnost M7 Group, i zákazníkům IPTV služby O2TV. Naopak klienti největší kabelové firmy u nás, společnosti UPC Česká republika, by tento program hledali v nabídce marně. JOJ Cinema je tematickým kanálem, který nabízí filmy zejména posledních pěti let. Operátorům v obou zemích bývalé federace je dostupný jak ve standardním, tak i vysokém rozlišení.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).