Hlavní navigace

Firefox 3.0 Beta 1 je venku. Desítky novinek v akci

20. 11. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Mozilla Corporation pro testery a případné zájemce o vyzkoušení uvolnila první betaverzi očekávaného prohlížeče Firefox 3.0. Seznam novinek je opravdu pořádně dlouhý a nechybí na něm nové jádro Gecko 1.9 vyvíjené nekonečných 27 měsíců, zbrusu nové zpracování záložek a historie, ochrana proti malwaru, vylepšený Správce stahování a podobně. Více v našem nedávném článku Firefox 3.0: co se chystá pro uživatele. Jen připomínáme, že Firefox 3.0 již nepodporuje Windows 98/Me a jeho betaverze je…

Mozilla Corporation pro testery a případné zájemce o vyzkoušení uvolnila první betaverzi očekávaného prohlížeče Firefox 3.0. Seznam novinek je opravdu pořádně dlouhý a nechybí na něm nové jádro Gecko 1.9 vyvíjené nekonečných 27 měsíců, zbrusu nové zpracování záložek a historie, ochrana proti malwaru, vylepšený Správce stahování a podobně. Více v našem nedávném článku Firefox 3.0: co se chystá pro uživatele. Jen připomínáme, že Firefox 3.0 již nepodporuje Windows 98/Me a jeho betaverze je lokalizována do češtiny. (JasnaPaka Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).