Hlavní navigace

Flock 2.0.3 a K-Meleon 1.5.2 přinášejí opravy z posledních verzí Firefoxu

29. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Okolo Vánoc vyšlo hned několik nových verzí alternativních prohlížečů. Jednou z nich je Flock 2.0.3 implementující mimo jiné řadu bezpečnostních oprav z Firefoxu 3.0.5 a přinášející aktualizovanou verzi Flash Playeru. Vyřešeny také byly problémy s detekcí přihlášení na Yahoo Mail a Digg.com nebo notifikací soukromých zpráv na YouTube. Zároveň ovšem také mizí podpora pro zaniklou službu Pownce a také pro předělaný server Piczo. Dále je blokováno rozšíření Cooliris a to kvůli nestabilitě. (flock…

Okolo Vánoc vyšlo hned několik nových verzí alternativních prohlížečů. Jednou z nich je Flock 2.0.3 implemen­tující mimo jiné řadu bezpečnostních oprav z Firefoxu 3.0.5 a přinášející aktualizovanou verzi Flash Playeru. Vyřešeny také byly problémy s detekcí přihlášení na Yahoo Mail a Digg.com nebo notifikací soukromých zpráv na YouTube. Zároveň ovšem také mizí podpora pro zaniklou službu Pownce a také pro předělaný server Piczo. Dále je blokováno rozšíření Cooliris a to kvůli nestabilitě. (flock.com)

Světlo světa také spatřil K-Meleon 1.5.2. Ten je na rozdíl od Flocku 2.0.3 stále založen na Firefoxu 2. Aktuální verze konkrétně používá Gecko 1.8.1.19, tedy stejné jádro jako Firefox 2.0.0.19, který vyšel teď v prosinci. K-Meleon 1.5.2 pravděpodobně opravuje i totožné bezpečnostní chyby. Vedle angličtiny je dostupný také v němčině, francouzštině, španělštině, ruštině a od minulé verze i v polštině. Česká lokalizace tedy stále chybí. K-Meleon 1.5.2 pro Windows si můžete stáhnout také ze Slunečnice.cz. (kmeleon.source­forge.net)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).