Hlavní navigace

Flock 2.0 bude založený na Firefoxu 3.0

2. 6. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Krátce po finální verzi alternativního webového prohlížeče Flock 1.2, která vedle opravy chyb přinesla podporu pro služby AOL Mail, Digg a Pownce, vyšla hned další opravná verze označená jako 1.2.1. Ta zase pro změnu řeší jisté problémy s podporou služeb Del.icio.us a Ma.gnolia pro sdílení odkazů. Stále však staví na Firefoxu 2.0, přestože Firefox 3.0 je už téměř hotov. Flock 2.0, který by se měl objevit během několika měsíců, však už podle vývojářů bude založen na Firefoxu 3.0. K dispozici už…

Krátce po finální verzi alternativního webového prohlížeče Flock 1.2, která vedle opravy chyb přinesla podporu pro služby AOL Mail, Digg a Pownce, vyšla hned další opravná verze označená jako 1.2.1. Ta zase pro změnu řeší jisté problémy s podporou služeb Del.icio.us a Ma.gnolia pro sdílení odkazů. Stále však staví na Firefoxu 2.0, přestože Firefox 3.0 je už téměř hotov. Flock 2.0, který by se měl objevit během několika měsíců, však už podle vývojářů bude založen na Firefoxu 3.0. K dispozici už jsou jeho noční buildy. To Firefox 3.0 vyjde do konce tohoto měsíce. (JasnaPaka Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).