Hlavní navigace

Flock dospěl, byla uvolněna verze 1.0

2. 11. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Alternativní webový prohlížeč Flock došel do finále a byla konečně uvolněna verze 1.0. Flock je sice založen na Firefoxu, ale rozhodně nejde o pouhý klon. Naopak. Vývojáři sází na současnou popularitu komunitních služeb z kategorie Web 2.0. Flock tedy obsahuje poměrně komfortní editor pro blogování, nástroj pro upload fotek, speciální panel pro práci s multimédii, propojení na oblíbené komunitní služby, podporu linkovacích služeb a mnohé další. K dispozici jsou buildy pro Windows, Mac i Linux.…

Alternativní webový prohlížeč Flock došel do finále a byla konečně uvolněna verze 1.0. Flock je sice založen na Firefoxu, ale rozhodně nejde o pouhý klon. Naopak. Vývojáři sází na současnou popularitu komunitních služeb z kategorie Web 2.0. Flock tedy obsahuje poměrně komfortní editor pro blogování, nástroj pro upload fotek, speciální panel pro práci s multimédii, propojení na oblíbené komunitní služby, podporu linkovacích služeb a mnohé další. K dispozici jsou buildy pro Windows, Mac i Linux. Česká verze bohužel chybí. (FileHippo)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).