Hlavní navigace

FreeSat chce v letošním roce dokončit přechod na MPEG-4

20. 1. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V loňském roce rozšířilo nabídku satelitní platformy freeSat osm nových kanálů a osmi nových přírůstků se dočkala i HD nabídka operátora.

Nabídku programů rozšířil freeSat v loňském roce o osm HD kanálů, byl to FilmBox Extra HD, FilmBox Premium HD, ČT sport HD, Jednotka HD, Dvojka HD, Sport 1 HD, Prima HD a ČT 2 HD. Operátor také představil novou mobilní aplikaci Stingray Music pro předplatitele balíčku freeSat medium HD. Ta funguje jako nadstavba hudebních programů a umožňuje zákazníkům poslech hudby kdekoliv a kdykoliv na určeném mobilním zařízení.

PSALI JSME: Od poloviny února nahradí freeSat program Discovery World kanálem DTX

Ve spolupráci s FilmBoxem přinesl freeSat další aplikaci FilmBox Live, která umožní sledovat živé streamové programy a neomezený přístup do filmotéky FilmBox VoD. Během letošního roku plánuje freeSat dokončit proces přechodu na formát MPEG-4, který začal v loňském roce. To by mělo umožnit nabízet zákazníkům ještě kvalitnější služby a otevřít prostor pro další HD programy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).