Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Gary Shapiro: Obama byl k technologiím přátelský, ale špatný pro byznys od ldx - Když lživou tak to doložte argumenty.

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 1. 2017 7:01

    Ivan Nový (neregistrovaný)

    Míra smogu nedosahuje hodnot jakých nabývala v minulosti. Je to umělý problém, mírný smog je pár dní v roce, nemá smysl se jím zabývat. PR akce je přehnaná a proto lživá. Vědci se prodali jako děvky, protože slouží v tomto případě cizím skrytým zájmům nesouvisejících s podstatou smogu. Smog je jen využíván k protlačení jiné agendy.

    Celá akce v mých očích poškodila ČHMÚ, nebudu už věřit jejich zveřejňovaným údajům. Vyškrtávám je ze svých informačních zdrojů a zařazuji po bok CNN.

    Navíc celé PR vychází ze špatně stanovených priorit, na prvním místě je práce a až na druhém je zdraví. To je přirozené, i takový pračlověk, když šel lovit, vždy riskoval nejen zdraví, ale i život. A na tom se nic nezměnilo.

  • 24. 1. 2017 12:16

    Ivan Nový (neregistrovaný)

    Vezměte si lživou a propagandistickou kampaň ČHMÚ ohledně smogu, kdy se vědci stávají PR děvkami a slouží potřebě zavést MHD zdarma v Praze. Tedy skryté dotaci do prodražené a neefektivní městské firmy, která pomocí strachu a obchodu s lidskou hloupostí uměle zvyšuje požadavky na další daňové zatížení.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).