Hlavní navigace

Ginx TV začala na Slovensku vysílat pořad o počítačových hráčích

19. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Ginx TV
Ginx eSports TV začala vysílat svůj pořad Ginx eSports Live i na Slovensku prostřednictvím platforem Magio Sat, Nová Digi TV SK a Magio TV.

Stanice Ginx eSports TV od ITV Sky a společnosti Ginx Television Ltd začala od minulé neděle vysílat panelový pořad se živými přenosy ze soutěžích v počítačových hrách, jako je Starcraft 2, DoTa2, CS:GO a další. Vychutnat si ho mohou diváci i na Slovensku přes satelitní platformy Magio Sat a Nová Digi TV SK a v IPTV platformě Magio TV.

Když jsem minulou neděli zapnul Ginx eSports TV a viděl historicky první díl relace Ginx, mohlo to znamenat jen dvě veci – buď se Ginx TV, ITV a Sky dohodli se Slovak Telekomem na nákupu eSportů na Slovensku nebo GINX, ITV a Sky nakoupili práva na eSporty aj na Slovensko, napsal nám divák Peter Macko ze Slovenska.

ebf - partner 1


Autor: Ginx TV

King Cross studio v Londýně, kde se Ginx eSports LIVE natáčí.

Pracujeme tvrdě, abychom přivezli ten nejlepší eSportový content pro stanici Ginx eSports TV, odpověděl oficiální facebookový profil Ginx TV. I tuto neděli si Ginx eSports TV připravil další díl pořadu GINX eSports LIVE, který startuje ve 20 hodin britského času, resp. ve 21 hodin středoevropského času a končí ve 23 hodin britského času, respektive o půlnoci středoevropského času.

Hosté pořadu jsou převážně britští nebo irští streameři z Twitch.tv nebo reprezentanti své země v eSports hrách. Moderátorem pořadu je Rams Singh a k pořadu patří také aktuální zprávy a novinky ze světa eSportů a eSports týmech z celého světa.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).