Hlavní navigace

Golfový The Open Championship od čtvrtka do neděle živě na Nově Sport

13. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Digitální kabelová televize DVB-C Autor: 115393
13. 7. 2011

Jubilejní 140. ročník světového golfového turnaje The Open Championship z hřiště Royal St. George´s poblíž vesničky Sandwich na jihozápadním pobřeží Anglie bude od čtvrtka do neděle přenášet placený kabelový a satelitní program Nova Sport a jeho „klon“ Nova Sport HD. Ve čtvrtek a v pátek začínají přenosy v 10:00 hod. středoevropského času, v sobotu v 11:00 a v neděli v 15:00 hod. Informoval o tom ředitel Novy Sport Marek Kindernay.

K TÉMATU: Golf Channel dle očekávání součástí balíčku MULTI ve Skylinku

The Open se pro letošní ročník přesunulo ze skotského St Andrews na jihozápadní pobřeží Anglie poblíž historické vesničky Sandwich. Místní slavné hřiště Royal St George´s bylo v roce 1894 vůbec prvním „neskotským“ hřištěm, na kterém se tento jediný evropský major turnaj odehrál, a v letošním roce hostí The Open už počtrnácté, přiblížil šéf Novy Sport. Na hřišti Royal St George´s se tento turnaj hrál naposledy v roce 2003.

ebf - partner 1

Na Open budou pochopitelně startovat s výjimkou zraněných hráčů všichni nejlepší golfisté světa a velká pozornost bude soustředěna na souboj domácích hvězd Luka Donalda a Leeho Westwooda, kteří spolu soupeří o post světové jedničky. Ještě větší očekávání ale bude provázet návrat irského mladíka Roryho McIlroye, který v polovině června naprosto dominantním způsobem zvítězil na US Open, ale od té chvíle nenastoupil ani do jediného turnaje, líčí Kindernay.

Pošramocenou pověst amerických golfistů se bude na turnaji snažit napravit ve velké formě hrající veterán Steve Stricker. Golfová veřejnost je také zvědava, zda svou sérii neúspěšných výsledky na The Open dokáže přerušit hvězdný Phil Mickelson, dodal Kindernay.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).