Hlavní navigace

Google chystá novou verzi své chytré televize

31. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
31. 10. 2011

UVNITŘ VIDEO Google TV, chytrá televize od společnosti Google, by se měla v následujících týdnech dočkat své nové verze. Ta si svou premiéru odbyla již počátkem minulého měsíce, kdy ji firma předvedla na světovém veletrhu elektroniky IFA v německém Berlině. Jednodušší a přehlednější by mělo být například rozhranní, které umožní lepší ovládání. Zájemce se tak jednoduše dostane ke svému obsahu.

K TÉMATU: Google TV: blíží se příchod chytrých televizí, které převálcují ty tradiční?

Služba, která plánuje svou expanzi počátkem příštího roku také do Evropy, chce uživatelům snadno zpřístupnit to, po čem touží – například živé televizní vysílání, videotéku HBO GO, servery YouTube a Netflix a další. Novinkou je aplikace TV & Movies, ve které najdou zájemci přes 80 tisíc filmů a seriálů napříč kabelovými televizemi a satelitem. YouTube bude s aplikací Google TV úžeji spolupracovat. Aplikace se více otevře programátorům, kteří mohou svůj program umístit do Android Marketu a prostřednictvím něho si aplikaci stáhne uživatel do své televize. Bude-li to možné.

Zdroj: Broadband TV News, DiGITAL fersehen

ebf - partner 1

O změnách v Google TV čtěte podrobněji příští týden v článku na DigiZone.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).