Hlavní navigace

Google Docs s přehrávačem uskladněných videí

12. 1. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Webově orientovaná kancelářská sada Google Docs se dočkala dalšího sympatického vylepšení, které tentokrát souvisí s úložištěm souborů. Jak známo, již delší dobu lze Google Docs použít k přechovávání až 1 GB téměř libovolných souborů včetně třeba videí. Novinkou je možnost nahraná videa v úložišti přehrát přímo ve webovém prohlížeči díky novému přehrávači videa. Uživatelé si tak uskladněná videa mohou prohlížet, aniž by si je museli stahovat na pevný disk.

Webově orientovaná kancelářská sada Google Docs se dočkala dalšího sympatického vylepšení, které tentokrát souvisí s úložištěm souborů. Jak známo, již delší dobu lze Google Docs použít k přechovávání až 1 GB téměř libovolných souborů včetně třeba videí. Novinkou je možnost nahraná videa v úložišti přehrát přímo ve webovém prohlížeči díky novému přehrávači videa. Uživatelé si tak uskladněná videa mohou prohlížet, aniž by si je museli stahovat na pevný disk.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).