Hlavní navigace

Google koupil SageTV, výrobce softwaru pro HTPC

23. 6. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Google koupil společnost SageTV, která se dosud orientovala na vývoj a prodej softwaru pro HTPC. Podrobnosti k akvizici nebyly již tradičně zveřejněny. Není tedy známo, kolik Google za SageTV zaplatil. Akvizice SageTV ale bude zřejmě souviset s Google TV. Tomuto počinu amerického internetového kolosu se vůbec nedaří naplňovat velká očekávání, takže by bylo logické, že Google hledá cesty jak jej občerstvit.

Google koupil společnost SageTV, která se dosud orientovala na vývoj a prodej softwaru pro HTPC. Podrobnosti k akvizici nebyly již tradičně zveřejněny. Není tedy známo, kolik Google za SageTV zaplatil.

Akvizice SageTV ale bude zřejmě souviset s Google TV. Tomuto počinu amerického internetového kolosu se vůbec nedaří naplňovat velká očekávání, takže by bylo logické, že Google hledá cesty jak jej občerstvit.

Zdroj: eWeek.com

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).