Hlavní navigace

Google prý chystá vyhledávač mobilního obsahu

18. 7. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Podle informací, které přinesl list The Wall Street Journal, by Google měl připravovat speciální vyhledávač orientující se na mobilní obsah resp. různé příslušenství pro mobilní telefony jako jsou tapety, šetřiče, hry nebo vyzvánění. Google se netají svým zájmem o uživatele mobilních telefonů, pro které zpřístupnil speciální verzi YouTube nebo Gmailu, ale i dalších služeb. Navíc se řada jeho služeb objevuje v základní funkční výbavě některých nových nebo teprve připravovaných mobilů od LG,…

Podle informací, které přinesl list The Wall Street Journal, by Google měl připravovat speciální vyhledávač orientující se na mobilní obsah resp. různé příslušenství pro mobilní telefony jako jsou tapety, šetřiče, hry nebo vyzvánění.

Google se netají svým zájmem o uživatele mobilních telefonů, pro které zpřístupnil speciální verzi YouTube nebo Gmailu, ale i dalších služeb. Navíc se řada jeho služeb objevuje v základní funkční výbavě některých nových nebo teprve připravovaných mobilů od LG, Samsungu či Nokie.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).