Hlavní navigace

Google uvádí novou službu Google Web History

23. 4. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Google přišel s novou službou Google Web History, která může u některých lidí vzbudit mírné rozpaky a obavy o soukromí. Google totiž svým registrovaným uživatelům nabízí vedení historie navštívených stránek, ale na poněkud jiné úrovni než konkrétní webové prohlížeče. Vedle historie navštívených webových schránek poskytuje nová služba Googlu i historii hledání s možností zobrazení vyhledávání třeba jen obrázků, videa nebo zboží. Můžete se také podívat na vaše nejčastěji vyhledávaná slova či…

Google přišel s novou službou Google Web History, která může u některých lidí vzbudit mírné rozpaky a obavy o soukromí. Google totiž svým registrovaným uživatelům nabízí vedení historie navštívených stránek, ale na poněkud jiné úrovni než konkrétní webové prohlížeče.

Vedle historie navštívených webových schránek poskytuje nová služba Googlu i historii hledání s možností zobrazení vyhledávání třeba jen obrázků, videa nebo zboží. Můžete se také podívat na vaše nejčastěji vyhledávaná slova či slovní spojení nebo nejvíce navštěvované weby. Hledání přes Google můžete díky této nové službě také omezit jen na dříve navštívené weby.

Pro plné využití je potřeba mít zřízený uživatelský účet u Googlu a nainstalovaný Google Toolbar, který je však dostupný jen pro Internet Explorer a Mozillu Firefox. (BetaNews)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).