Hlavní navigace

Grundig si pro Smart TV vybral NetRange

12. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Německý výrobce televizorů se snaží vyjít vstříc požadavkům diváků, evropským uživatelům nabízí více než tisícovku aplikací.

Společnost Grundig oznámila, že při vývoji Smart TV řešení bude spolupracovat s vývojáři z NetRange.

Nová platforma by se měla jmenovat Ultralogic 4K a bude dostupná na všech Ultra HD (4K) televizorech Grundigu stejně, jako na televizorech mateřské firmy Arcelik.

K TÉMATU: Znovuzrozené Loewe přichází

Ty budou nabízet portál Smart Inter@active TV 4.0 s podporou technologie od NetRange. Diváci ve skandinávských zemích, Turecku, Německu, Rakousku nebo Švýcarsku si díky tomu mohou vybrat z více než tisícovky aplikací a VoD služeb (Video on Demand – video na vyžádání), ať už lokálních, nebo globálních.

Chytré televizory využívající platformu NetRange nabízejí také více než sto herních titulů využívajících cloudové úložiště. Stejně tak jsou na televizorech Grundig dostupné streamovací služby jako Netflix nebo maxdome.

Platformu společnosti NetRange používá mimo jiné také další německý výrobce, společnost Loewe.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).