Hlavní navigace

GTS Novera dokončila první fázi integrace zakoupených společností

3. 4. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Český alternativní telekomunikační operátor GTS Novera završil první fázi integrace operátorů, jejichž akvizici dokončila mateřská skupina GTS CEH na přelomu letošního ledna a února. K 1. dubnu 2006 došlo k přejmenování společností Contactel s.r.o. na GTS Novera Contact, s.r.o. a NEXTRA Czech Republic s.r.o. na GTS Novera Next, s.r.o. Změna názvů integrovaných společností je jedním z důležitých kroků provozního a právního slučování těchto firem do jednoho subjektu. Ten bude posléze vystupovat…

Český alternativní telekomunikační operátor GTS Novera završil první fázi integrace operátorů, jejichž akvizici dokončila mateřská skupina GTS CEH na přelomu letošního ledna a února.

K 1. dubnu 2006 došlo k přejmenování společností Contactel s.r.o. na GTS Novera Contact, s.r.o. a NEXTRA Czech Republic s.r.o. na GTS Novera Next, s.r.o. Změna názvů integrovaných společností je jedním z důležitých kroků provozního a právního slučování těchto firem do jednoho subjektu. Ten bude posléze vystupovat pod jednotnou obchodní značkou GTS Novera. Formální završení integrace se očekává k 1. červenci tohoto roku, kdy je plánován zánik firem GTS Novera Contact, s.r.o. a GTS Novera Next, s.r.o. Jejich nástupnickou společností se stane GTS NOVERA a.s. Nyní prováděné změny nijak neovlivňují služby poskytované zákazníkům, upravují pouze název jejich poskytovatelů. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).