Hlavní navigace

GTS Novera vyvrací dohady o prodeji GTS CE

19. 7. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Včera jsme vás informovali o spekulacích, že Vodafone se chystá koupit telekomunikační skupinu GTS CE. Dnes jsme získali oficiální vyjádření GTS Novery, tedy české části GTS CE, která tyto dohady vyvrací. Její tiskový mluvčí Pavel Kaidl nám napsal: Jedná se o čirou spekulaci, která se nezakládá na pravdě. Po nedávné integraci Contactelu, Telenoru a Nextry jsme výrazně posílili naši pozici na telekomunikačním trhu a hledáme další možnosti rozvoje. Máme zájem vstoupit na mobilní trh a nabízet…

Včera jsme vás informovali o spekulacích, že Vodafone se chystá koupit telekomunikační skupinu GTS CE. Dnes jsme získali oficiální vyjádření GTS Novery, tedy české části GTS CE, která tyto dohady vyvrací. Její tiskový mluvčí Pavel Kaidl nám napsal:

Jedná se o čirou spekulaci, která se nezakládá na pravdě. Po nedávné integraci Contactelu, Telenoru a Nextry jsme výrazně posílili naši pozici na telekomunikačním trhu a hledáme další možnosti rozvoje. Máme zájem vstoupit na mobilní trh a nabízet našim zákazníkům plně konvergované služby. Proto jednáme s mobilními operátory o pronájmu nevyužité kapacity jejich sítí. To ale rozhodně neznamená, že jednáme o prodeji naší společnosti.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).