Hlavní navigace

H1.cz bude mít nového šéfa, Davida Špinara nahradí Filip Kahoun

19. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: H1.cz
Spoluzakladatel agentury H1.cz ve funkci končí ke konci května. Po letech strávených v online marketingu se teď chce věnovat rodině.

Spoluzakladatel agentury H1.cz vedení firmy opouští po devíti letech. Ve funkci jej od začátku června nahradí Filip Kahoun, který v minulosti působil ve vedení Mall.cz, Generali nebo České pojišťovny (profil na LinkedIn). Personální změnu firma oznámila v tiskové zprávě.

Ve vedení firmy Kahouna doplní Roman Appeltauer, současný Chief Operations Officer (COO) a Radka Hartmanová, současná Chief Commercial Officer (CCO).

MMF24

Špinar se po odchodu z firmy chce věnovat rodině. Po tolika letech strávených v online marketingu se těším na odpočinek na farmě. Prozatím nemám žádné konkrétní plány, kam se vrhnout dále, a nepředpokládám, že by se to v nejbližší době mělo změnit. H1.cz je jako moje dítě. Proto se mi neopouští snadno, ale nastal čas, abych ji vypustil do světa, aby mohla dál růst a rozvíjet se. Ale už bez mého dohledu, komentuje svůj odchod.

Agenturu H1.cz v loňském roce koupila skupina GroupM, která je dceřinou společností agenturní sítě WPP. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).