Hlavní navigace

Hackeři získali doposud nezveřejněné nahrávky Michaela Jacksona, přímo od Sony Music

6. 3. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Sony Music potvrdilo hack v rámci kterého se hackerům podařilo stáhnout přes 50 tisíc skladeb ze Sony Music archivů. Nejde přitom o žádnou maličkost, jde o materiály Michaela Jacksona, které právě Sony získalo po jeho smrti. Za 250 milionů dolarů. Hackerům se podařilo  k nahrávkám dostat již někdy minulý rok a na únik se Sony podařilo přijít několik týdnů po útocích na Sony PlayStation Network (duben 2011).

Sony Music potvrdilo hack v rámci kterého se hackerům podařilo stáhnout přes 50 tisíc skladeb ze Sony Music archivů. Nejde přitom o žádnou maličkost, jde o materiály Michaela Jacksona, které právě Sony získalo po jeho smrti. Za 250 milionů dolarů.

Hackerům se podařilo  k  nahrávkám dostat již někdy minulý rok a na únik se Sony podařilo přijít několik týdnů po útocích na Sony PlayStation Network (duben 2011).

Zdroj: Sony Music confirms hack of Michael Jackson tracks

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).