Hlavní navigace

HD programy nabízí UPC v kabelu už také na Slovensku

11. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 6. 2008

Od včerejšího dne si mohou užívat sledování kanálů ve vysokém rozlišení také zákazníci kabelové digitální televize od UPC na Slovensku. Operátor zde uvolnil stejnou nabídku jako jeho dceřiná společnost v České republice, tedy kanály HBO HD, Filmbox HD, Voom HD a National Geographic HD. Filmový program Filmbox HD získají zákazníci balíku Filmbox Extra za měsíční poplatek 30 Sk, což je v přepočtu přibližně 24 Kč, prémiový kanál HBO HD pak předplatitelé balíku Exclusive bezplatně a abonenti HBO balíku za poplatek 80 Sk (65 Kč).

Slovenské UPC zároveň představila ve stejný den službu Digital Video Recording (DVR), která umožňuje divákům sledovat televizi a paralelně nahrávat až čtyři různé programy. Tu je možné využít s tzv. DVR boxem, který je kombinací set top boxu a digitálního rekordéru. Na zabudovaný hard disk s kapacitou 160 GB si divák může uložit přibližně 65 hodin záznamu. K dispozici je také funkce Time-Shift.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).