Hlavní navigace

Hit FM, další slovenské rádio volně ze satelitu Thor

4. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
4. 7. 2008

Podle údajů ze satelitní databáze SatcoDX, která je průběžně aktualizována, vyplývá, že včera zahájilo na satelitu Thor 3 vysílání další slovenské rádio. Po stanicích Kiss, Hornet a Expres zde začalo vysílat Hit FM. Toto slovenské rádio vysílá od 20. prosince 1998 a považuje se za multiregionální stanici. Jejím cílem je především bavit a nabízet posluchačům atraktivní informace. Prioritou je aktuálnost, region, v kterém stanice vysílá a pohled na běžné životní situace posluchačů.

cif 24 - early cena - média

Kromě slovenských rádií vysílá na Thoru také několik televizí. Jde o náboženskou Lux TV, zpravodajskou CE TV (Central TV), hudební Musicbox, interaktivní Televízo nebo regionální žilinskou televizi TV Patriot. Posluchači na Slovensku mohou Hit FM naladit také terestricky, a to z vysílačů ve městech Trenčín, Partizánske, Topolčany, Prievidza, Nitra a Martin. Na satelitu bohužel trpí stanice poměrně nekvalitní modulací a slabou hlasitostí oproti ostatním kanálům.

Parametry příjmu: Thor 3 (0.8 st. záp.), 12168/H, SR 28000, FEC 7/8, kódování žádné (FTA).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).