Hlavní navigace

Hlas a X Factor se proti sobě nepostaví, druhá pěvecká soutěž začne 9. března

14. 2. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ ANKETA – X Factor na Primě půjde do přímého souboje s nováckým seriálem Doktoři z Počátků a dramatikou na Jedničce. Hlas bude konkurovat Cestám domů.

Ačkoliv termín nasazení pěvecké show Hlas Česko Slovenska od Novy a Markízy ještě není známý, už v tuto chvíli je jasné, že se proti podobnému formátu, licencované soutěži X Factor na Primě a TV Joj, nepostaví. Z programových plánů české komerční dvojky, které byly zveřejněny včera, vyplývá, že X Factor se na obrazovce objeví poprvé v neděli 9. března. Programová ředitelka Markízy Silvie Majeská v rozhovoru pro slovenský server Stratégie.sk v polovině tohoto týdne uvedla, že druhá řada „federálního“ Hlasu se bude vysílat ve středu. Kdy přesně, to v následujících týdnech ukážou programové plány televizí.

KL24

K TÉMATU: Podívejte se na nové fotky koučů Hlasu od Markízy a Novy a stáhněte si jeho presskit

Celosvětově nejúspěšnější pěvecká show poprvé v česko-slovenské verzi! Hvězdná porota Oto Klempíř, Celeste Buckingham, Sisa SklovskaOndřej Brzobohatý vyberou ty nejlepší zpěváky do svých čtyř týmů – chlapci, dívky, skupiny a starší dvaceti osmi let. Moderuje Martin Pyco Rausch, píše v aktuálních programových plánech pro 10. týden televize Prima. Konkurenční Nova s Markízou do svého Hlasu nasadily z minulého ročníku Daru Rolins, Michala DavidaJosefa Vojtka, které doplnili rockerka Marta Jandová a rapper Majk Spirit. Oproti první řadě soutěže se v ní mají objevit některé nové prvky, mimo jiné dvojkřeslo.

Která pěvecká show bude podle vás sledovanější?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).