Hlavní navigace

Hledání České Miss pro letošní rok začne už tuto sobotu na RegionálníTele­vizi.cz

22. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Seriál Hledá se Česká Miss 2017, který bude předcházet samotnému finálovému večeru soutěže krásy, startuje už nadcházející sobotu 26. srpna.

Formát poběží v premiérovém čase v sobotu v 19 a 23 hodin s tím, že díky vysílacímu schématu RegionálníTelevize.cz jej budou moci diváci sledovat i v neděli v 7, 11 a 15 hodin. Ředitelka soutěže Eva Čerešňáková k seriálu uvedla: Veřejnost doposud netušila, co se děje v zákulisí, jak náročné jsou přípravy finalistek či co všechno dívky prožívají. Připravovaný seriál vše poodhalí a vtáhne veřejnost do děje už několik týdnů před finálovým večerem. 

RegionálníTelevize.czbude také jako jediná televize přenášet finálový večer, který proběhne 23. září v brněnské DRFG Aréně a po mnoha letech bude přístupný i veřejnosti. Prodej lístků na galavečer je aktuálně v plném proudu. Zájem o původní koncept soutěže krásy v posledních letech klesal, proto se Česká Miss letos představila v úplně nové podobě. Více zaměřená na sociální sítě, na online a zároveň v duchu reality show. Od počátku cestu dívek natáčíme a divákům máme co nabídnout, uvedl Martin Ditmar, předseda představenstva společnosti Miss Events, která Českou Miss pořádá. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).