Hlavní navigace

Hledáte Vondráčkovou na Centru?

20. 3. 2003
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Překvapivě velmi podobné výsledky jako u zahraničních vyhledavačů dává přehled nejhledanějších frází portálu Centrum. Tu a tam se ke známým slovům vetře nějaká česká odchylka. Posuďte sami: nejhledanější osobou na Centru je Harry Potter, následovaný Britney Spears, na niž se dotahuje Helena Vondráčková. Tomáš Holčík ve svém článku nepopisuje způsob zjištění těchto slov, a jejich počet je poměrně malý, než aby článek mohl posloužit pro rozbor, ale koho by nepotěšilo, že Škoda je populárnější…

Překvapivě velmi podobné výsledky jako u zahraničních vyhledavačů dává přehled nejhledanějších frází portálu Centrum. Tu a tam se ke známým slovům vetře nějaká česká odchylka. Posuďte sami: nejhledanější osobou na Centru je Harry Potter, následovaný Britney Spears, na niž se dotahuje Helena Vondráčková. Tomáš Holčík ve svém článku nepopisuje způsob zjištění těchto slov, a jejich počet je poměrně malý, než aby článek mohl posloužit pro rozbor, ale koho by nepotěšilo, že Škoda je populárnější automobilovou značkou než Ford. (Živě)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).