Hlavní navigace

Hostem Hyde Parku na ČT 24 bude moderátor Václav Moravec

16. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
16. 2. 2010

Hostem interaktivního pořadu Hyde Park na zpravodajském kanálu ČT 24 bude dnes od 20.10 moderátor Václav Moravec. Ten už zítra odstartuje ve veřejnoprávní televizi maraton předvolebních Speciálů ze všech krajů. Letos i s novinkami, které umožní ještě více zapojit vás diváky. Podle jeho profilu na Facebooku se budete moci ptát na otázky spojené s jeho profesí, zdali souhlasíte s formátem jeho Otázek atd.

ebf - partner 1

K TÉMATU: ČT chystá největší předvolební vysílání v historii. Jeho pilířem bude Moravec

Hyde Park je novým pořadem, který nasadil zpravodajský kanál ČT 24 do prime-timu, tedy hlavního vysílacího času, od 4. ledna. Jde o formát, který akceptuje hlavní události dne, ale trochu z jiného pohledu. Hyde Park staví především na propojení s diváky, kteří používají sociální sítě jako Facebook nebo Twitter. Tento pořad na českých televizích není a zpravodajská tématika je úplně nejlepší na to, aby vznikaly vazby mezi divákem a médiem, uvedl v prosinci při příležitosti jeho spuštění ředitel zpravodajství ČT Milan Fridrich.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).