Hlavní navigace

Hradec se stane na dva dny hlavním městem informací

21. 3. 2003
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Hlavním městem světa informačních a komunikačních technologií se v pondělí a úterý stane Hradec Králové. V kongresovém centru Aldis se uskuteční šestý ročník konference Internet ve státní správě a samosprávě. Opět se sem sjedou všichni, kdo mají co říci k využívání moderních informačních technologií v organizacích veřejné správy. „Očekáváme rekordní účast více než sedmnácti set lidí. Bude se tu také prezentovat asi sedmdesát firem z oblasti komunikačních technologií,“ prohlásil Tomáš Renčín z…

Hlavním městem světa informačních a komunikačních technologií se v pondělí a úterý stane Hradec Králové. V kongresovém centru Aldis se uskuteční šestý ročník konference Internet ve státní správě a samosprávě. Opět se sem sjedou všichni, kdo mají co říci k využívání moderních informačních technologií v organizacích veřejné správy. „Očekáváme rekordní účast více než sedmnácti set lidí. Bude se tu také prezentovat asi sedmdesát firem z oblasti komunikačních technologií,“ prohlásil Tomáš Renčín z pořádající společnosti Triada. (Právo)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).