Hlavní navigace

HTC Tattoo se třemi měsíci surfování zdarma v nabídce Telefóniky O2

28. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Telefónica O2 v únoru uvede exkluzivně do své nabídky chytrý mobil HTC Tattoo vybavený systémem Android. Ten si v recenzích získal relativně pozitivní hodnocení, přestože se původně očekávalo, že půjde spíše o levný kompromisní model. Telefónica O2 jej hodlá prodávat za 6495 korun s bezplatným připojením k Internetu přímo z mobilu po dobu prvních tří měsíců užívání. Takzvané smartphony, neboli chytré telefony, jsou mezi zákazníky stále oblíbenější a jejich podíl na prodeji stále roste. Proto…

Telefónica O2 v únoru uvede exkluzivně do své nabídky chytrý mobil HTC Tattoo vybavený systémem Android. Ten si v recenzích získal relativně pozitivní hodnocení, přestože se původně očekávalo, že půjde spíše o levný kompromisní model. Telefónica O2 jej hodlá prodávat za 6495 korun s bezplatným připojením k Internetu přímo z mobilu po dobu prvních tří měsíců užívání. Takzvané smartphony, neboli chytré telefony, jsou mezi zákazníky stále oblíbenější a jejich podíl na prodeji stále roste. Proto jsme rádi, že můžeme exkluzivně našim zákazníkům nabídnout HTC Tatoo, uvedl Petr Matějovský, ředitel marketingu pro paušální zákazníky Telefóniky O2.

Bezplatné připojení na tři měsíce platí pro nové i stávající zákazníky a má být aktuální po celou dobu, co HTC Tattoo bude v nabídce operátora. V té se má objevit během prvního únorového týdne. HTC Tattoo je vybaven 2,8" dotykovým displejem s rozlišením 240×320 pixelů. Interní flash paměť pojme 512 MB dat. Ve výbavě je Bluetooth 2.0 s EDR a A2DP, GPS navigace, fotoaparát s rozlišením 3,2 megapixelu a klasický výstup na sluchátka. O internetovou konektivitu se stará podpora WiFi (b/g), GPRS/EDGE a HSDPA. Telefon s hmotností 113 gramů pohání procesor Qualcomm MSM7225 s taktovací frekvencí 528 MHz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).