Hlavní navigace

Hudební televize Óčko s novým obchodním ředitelem

6. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 11. 2008

Od listopadu má hudební televize Óčko nového obchodního ředitele. Stal se jím dosavadní ředitel obchodního týmu rádií skupiny MAFRA, Expresradia a Rádia Classic FM Jiří Pomezný, který ve funkci nahrazuje Pavla Pšeidla. Do budoucna by mělo dojít k posilování obchodního a marketingového týmu a právě ten bude mít na starosti přeřazený Pšeidl. V nové pozici obchodního ředitele chci ještě více posílit vztahy s mediálními agenturami i přímými klienty, řekl Jiří Pomezný.

Sledovanost hudební televize Óčko roste, díky digitalizaci televizního vysílání se zvyšuje i dostupnost stanice a kontinuálně připravujeme programové novinky, dodal Pomezný. Ten má zkušenosti s mediální sférou např. z agentur MindShare či Mediaedge:cia. V minulosti pracoval pro klienty, jako jsou například Telefónica O2, Oskar (nyní Vodafone) nebo Staropramen. Ve volném čase je Jiří Pomezný věnuje fotografování a lyžování.

ČTĚTE TAKÉ:
Z1 jedná o vysílání v multiplexech 3 a 4, Óčko pouze v síti 3

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).