Hlavní navigace

Humble eBook Bundle aneb snadno si pořiďte e-knihy, plaťte kolik chcete

10. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pokud si chcete pořídit nějaké zajímavé e-knihy v angličtině, zkuste se podívat na The Humble eBook Bundle , najdete tam osm zajímavých kniha od neméně zajímavých autorů. Akce má netradiční model prodeje – vyberete si částku (vlastní, nebo 15/25/50/100 USD) a jakým způsobem bude rozdělena mezi autory, charitu a pořadatele – za zaplacenou částku si pořídíte osm knížek (PDF, MOBI, ePub) – tedy za předpokladu, že zaplatíte více než je průměrný prodej (12.02 USD aktuálně) aby se vám odemknuly dvě…

Pokud si chcete pořídit nějaké zajímavé e-knihy v angličtině, zkuste se podívat na The Humble eBook Bundle , najdete tam osm zajímavých kniha od neméně zajímavých autorů. Akce má netradiční model prodeje – vyberete si částku (vlastní, nebo 15/25/50/100 USD) a jakým způsobem bude rozdělena mezi autory, charitu a pořadatele – za zaplacenou částku si pořídíte osm knížek (PDF, MOBI, ePub) – tedy za předpokladu, že zaplatíte více než je průměrný prodej (12.02 USD aktuálně) aby se vám odemknuly dvě konkrétní knihy z osmi (jedna z nich je Neil Gaiman/Dave McKean – Signal to Noise). Podle aktuálních statistik se už uskutečnilo přes 26 tisíc prodejů a vybralo 316 tisíc dolarů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).