Hlavní navigace

Pořad Hyde Park na ČT 24 se dnes zaměří na digitalizaci

29. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
29. 6. 2010

Dnešní vydání interaktivního pořadu Hyde Park na zpravodajském kanálu ČT 24 bude celé věnováno digitalizaci. Do studia přijde ve 20:10 jako host národní koordinátor Zdeněk Duspiva. K tomuto kroku nedochází náhodou. Již zítra o půlnoci bude totiž ukončeno v jižních Čechách analogové televizní terestrické vysílání v lokalitách České Budějovice – Kleť, Vimperk – Mařský vrch a Tábor – Radiomovice.

K TÉMATU: Podívejte se na konferenci k ukončení analogového vysílání v jižních Čechách

Podle oficiálních stránek Hyde Parku už dnes není digitalizace pouze pojmem pro pár zasvěcených, ale realitou, která se dotýká každého z nás. Web taktéž připomíná, že bude ukončeno analogové vysílání z Ostravy – Hošťálkovic (ovšem pouze program ČT 2) a čeká nás spuštění digitálního multiplexu 1 z Lysé hory. Do vysílání Hyde Parku se mohou diváci zapojit několika způsoby včetně komunikace přes komunitní portál Facebook, telefonní linky a e-mail nebo program Skype.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).