Hlavní navigace

Internet Explorer v Kanadě přetáhl dvě procenta uživatelů od Firefoxu

17. 5. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Nedávno jsme vás informovali, že v polovině Evropy má Firefox alespoň 20% podíl, ale v Severní Americe už to tak slavné není. Podle posledních statistik společnosti OneStat.com má Firefox v USA 12,81 procent na trhu a růst je poslední dobou jen minimální. V Kanadě je podíl Firefoxu vyšší, konkrétně 16 procent, ale tam Firefox v poslední době ztratil 2 procenta, která naopak získal zpět Internet Explorer. OneStat.com také říká, že podíl Opery a Netscapu se pohybuje jen okolo jednoho procenta a…

Nedávno jsme vás informovali, že v polovině Evropy má Firefox alespoň 20% podíl, ale v Severní Americe už to tak slavné není. Podle posledních statistik společnosti OneStat.com má Firefox v USA 12,81 procent na trhu a růst je poslední dobou jen minimální. V Kanadě je podíl Firefoxu vyšší, konkrétně 16 procent, ale tam Firefox v poslední době ztratil 2 procenta, která naopak získal zpět Internet Explorer. OneStat.com také říká, že podíl Opery a Netscapu se pohybuje jen okolo jednoho procenta a že podíl Internet Exploreru se globálně začíná stabilizovat na 85 procentech. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).