Hlavní navigace

IGNUM spravuje přes 100 000 domén s koncovkou .cz

18. 6. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost IGNUM oznámila, že pokořila hranici 100 000 registrovaných domén s českou národní koncovkou .cz. Drží tak druhé místo za konkurenčním registrátorem INTERNET CZ, který v současnosti spravuje přes 140 000 domén s koncovkou .cz. Další statistiky a kompletní žebříček registrátorů naleznete v naší doménové centrále, kde si můžete porovnat i ceny jednotlivých registrátorů.

Společnost IGNUM oznámila, že pokořila hranici 100 000 registrovaných domén s českou národní koncovkou .cz. Drží tak druhé místo za konkurenčním registrátorem INTERNET CZ, který v současnosti spravuje přes 140 000 domén s koncovkou .cz. Další statistiky a kompletní žebříček registrátorů naleznete v naší doménové centrále, kde si můžete porovnat i ceny jednotlivých registrátorů.

Domény .cz jsou jednoznačně nejžádanějšími doménami u nás. Na druhém místě jsou generické domény (.com, .net, .info, .biz a .org), jejichž počet se blíží 21 tisícům. Následují .eu domény, u kterých evidujeme více než 15 tisíc registrovaných domén, řekl Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).