Hlavní navigace

Názor k článku Internet Explorer – problém, kterému se dalo předejít od PaJaSoft - Aniz bych chtel byt jizlivy a dalece se...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 7. 2004 10:08

    PaJaSoft (neregistrovaný)
    Aniz bych chtel byt jizlivy a dalece se rozepisovat. Cena 4,5 tisice inklinuje k XP Home, pokud se domnivate, ze kupujete plne funkcni a bezvadne spolupracujici system budete urcite stastny clovek. Ja naopak, resp. kolegove dostavaji penize za to, ze resi problemy, protoze ten system takovy neni. Hot-line asi taky netreba, stejne jako technologicke konference, kde se resi problemy (a ne vzdy jsou mezi klavesnici a zidli).

    Druha - konkretne na MSIE nevydelal, to jsem rovnez nerekl, dalekosahle ale vydelal na sve dominanci na poli MS IE, kde pridruzene technologie jako jeho veskere komercni servery (IIS, BizTalk, BackOffice, Share point Portal atd.) vydelavaji opravdu veliky balik... - pokud nejste schopen videt ty financni toky, nevadi, aspon ze je vidi MS sam, kdyz se mu vyplatilo (a nikdy akcionarum nerekl, ze MS IE byl propadak) do jeho vyvoje a propagace investovat nekolik miliard USD.

    A bohuzel MS Windows jako system je postaven tak, ze muzete mit milion programku, stejne vase "bezpecnost" je spise dojem, prani a nikoli realita... - ale Vase dojmy Vam vymlouvta nebudu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).