Hlavní navigace

Je k dispozici Internet Explorer 9 Platform Preview 4

5. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft uvolnil Internet Explorer 9 Platform Preview 4, tedy již čtvrtou a poslední ukázku technologického pozadí chystaného prohlížeče Internet Explorer 9, která je určená zejména pro vývojáře. Další optimalizace se vedle podpory hardwarové akcelerace dočkal také engine pro zpracování kódu v jazyce JavaScript, který by měl být opět o něco rychlejší. Microsoft dál pracuje na lepší podpoře různých webových standardů, což se mimo jiné projevuje i v testu ACID 3. Internet Explorer 9 Platform…

Microsoft uvolnil Internet Explorer 9 Platform Preview 4, tedy již čtvrtou a poslední ukázku technologického pozadí chystaného prohlížeče Internet Explorer 9, která je určená zejména pro vývojáře. Další optimalizace se vedle podpory hardwarové akcelerace dočkal také engine pro zpracování kódu v jazyce JavaScript, který by měl být opět o něco rychlejší. Microsoft dál pracuje na lepší podpoře různých webových standardů, což se mimo jiné projevuje i v testu ACID 3. Internet Explorer 9 Platform Preview 4 v něm dosahuje skóre 95/100.

BRAND24

Screenshot

Zájemci si Internet Explorer 9 Platform Preview 4 mohou stáhnout z webu Test Drive, kde jsou k dispozici i některé nové ukázky podpory webových technologií. Instalace Internet Explorer 9 Platform Preview 4 nenaruší standardní instalaci předchozí ostré verze prohlížeče Microsoftu, takže v tomto směru se není nutné obávat nějakých problémů. Zdůrazňujeme ale, že jde o technologický náhled, který ještě nemá uživatelské rozhraní určené pro běžné surfování po webu. S tím přijde až betaverze, která by snad měla být k dispozici v září. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).