Hlavní navigace

Internet není ovlivňován ženami?

17. 3. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Do výběru osobností, které ovlivňují český Internet podle Jasny Sýkorové, se nedostala žádná žena. Kdybychom to vzali podle pravidla, že za každým úspěšným mužem stojí odhodlaná žena, mohl by ten výběr vypadat jinak. Jenže my nejsme IT Spy a večer bych se musel bát přijít na ty „tajné“ přednášky v CIANTu, jichž se účastní některé z žen, které by se objevily v upraveném výběru, takže jen drobnou poznámku: Markovi už bylo čtyřiadvacet. Mimochodem, shodou smutných náhod, přijdou dnes na přetřes…

Do výběru osobností, které ovlivňují český Internet podle Jasny Sýkorové, se nedostala žádná žena. Kdybychom to vzali podle pravidla, že za každým úspěšným mužem stojí odhodlaná žena, mohl by ten výběr vypadat jinak. Jenže my nejsme IT Spy a večer bych se musel bát přijít na ty „tajné“ přednášky v CIANTu, jichž se účastní některé z žen, které by se objevily v upraveném výběru, takže jen drobnou poznámku: Markovi už bylo čtyřiadvacet. Mimochodem, shodou smutných náhod, přijdou dnes na přetřes ideologie a extremistická hnutí v počítačových hrách.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).