Hlavní navigace

Internetová televize Stream.cz nasadí remasterovanou verzi Gynekologie v HD

9. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Přestože je z dnešního pohledu sitcom starý a pomalý, je stále vtipný a jedinečný svým pojetím,“ uvedl ke znovuuvedení Gynekologie 2 Lukáš Záhoř.

Internetová televize Stream.cz, jejímž provozovatelem je společnost Seznam.cz, nabídne od dnešního dne až do 2. prosince na svých webových stránkách s týdenní periodicitou remasterovanou verzi v minulosti populárního seriálu Gynekologie, konkrétně jeho druhé řady. Diváci tak budou moci vidět tento pořad poprvé v rozlišení 720p, místo dosavadního 360p. Seriál se nově dočká i širokoúhlého poměru stran 16:9. V hlavních rolích uvidí diváci například Petra Čtvrtníčka (aktuálně Autobazar Monte Karlo), Marka Daniela (Kancelář Blaník) a Leoše Nohu.

BRAND24

Z ARCHIVU: Gynekolog Čtvrtníček už je on line

Přestože je z dnešního pohledu sitcom starý a pomalý, je stále vtipný a jedinečný svým pojetím, obsazením i tím, že se jedná o první původní tuzemský seriál natočený pro internet. A to v době, kdy v Česku nebyl vysokorychlostní internet ani zdaleka samozřejmostí, navíc roky před profesionální internetovou produkcí Netflixu nebo YouTube, uvedl šéfproducent Lukáš Záhoř a doplnil: Věřím, že baví-li je Marek Daniel v Kanceláři Blaník, Petr Čtvrtníček v Autobazaru Monte Karlo nebo Leoš Noha v Pizza Boyovi, zasmějí se i jejich společné herecké etudě v lékařských pláštích.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).