Hlavní navigace

Internetovou Stream TV sleduje deset tisíc lidí denně

9. 1. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 1. 2007

Zkušební provoz první české internetové televize Stream sleduje denně v průměru deset tisíc diváků. Vůbec nejnavštěvovanější je první díl seriálu Gynekologie 2 s Petrem Čtvrtníčkem, který podle šéfredaktora zpravodajství Stream TV Davida Holého zaznamenal přes sto tisíc přehrání. Velký zájem je také o video Inseminátor a anketu „Kozy, nebo kozičky?“.

BRAND24

Pro porovnání: nejúspěšnější pořad ve videoarchivu České televize, talk show Jana Krause Uvolněte se prosím, dosahuje v průměru 400 tisíc přehrání měsíčně. To je podle mluvčího ČT Martina Krafla celá pětina všech přehraných videí na webových stránkách televize. Celkem ČT v archivu nabízí přes 230 pořadů, které jsou ukládané chronologicky od 1. února 2005.

Informace o návštěvnosti čerpá Stream TV z několika neoficiálních auditů, v blízké době by se měla objevit i v regulérním NetMonitoru. Na webu je stanice volně dostupná od loňského 21. prosince, zatím však pouze v beta verzi. Termín oficiálního startu zatím neznáme, ale bude na něj vázaná tisková konference a reklamní kampaň, říká zástupce stanice Vladimír Hořejší. Neoficiálně se hovoří o přelomu ledna a února.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).