Hlavní navigace

IP telefonie jako pomůcka pro zdravotně postižené

1. 11. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

S příchodem IP telefonie a komunikačních kanálů na ní založených se do rukou uživatelů se zdravotním hendikepem dostává prostředek, který jim usnadňuje život a dovoluje jim komunikovat s okolním světem snadno, rychle a s vynaložením minimálních nákladů. K čemu všemu lze IP telefonii v této oblasti použít se dozvíte na 4. ročníku konference a výstavy IP Telephony Workshop, která proběhne 20. – 21. listopadu v hotelu Olympik Artemis Praha. V dvoudenním programu vystoupí odborníci hlavních…

S příchodem IP telefonie a komunikačních kanálů na ní založených se do rukou uživatelů se zdravotním hendikepem dostává prostředek, který jim usnadňuje život a dovoluje jim komunikovat s okolním světem snadno, rychle a s vynaložením minimálních nákladů.

K čemu všemu lze IP telefonii v této oblasti použít se dozvíte na 4. ročníku konference a výstavy IP Telephony Workshop, která proběhne 20. – 21. listopadu v hotelu Olympik Artemis Praha. V dvoudenním programu vystoupí odborníci hlavních partnerských společností Cisco Systems a Dialogic a dalších renomovaných společností v oblasti IP telefonie jako např. Avaya , Panasonic, DAMOVO, AXEC, SOFT-TRONIK, RETIA. Pořadatelem akce je společnost Exponet.

Registrace a podrobné informace na www.iptw.cz, pro předregistrované návštěvníky vstup zdarma.

Hlavním mediálním partnerem konference je server Lupa.cz, mediálním partnerem server Root.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).