Hlavní navigace

iPad 2 v lednu? PlayStation Phone přijde na MWC 2011?

29. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Už za pár týdnů se dost možná veřejnost dočká představení druhé generace tabletu iPad. Apple totiž na leden plánuje tiskovou konferenci a v tomto termínu obvykle představuje nové produkty a vylepšení těch stávajících. I původní iPad byl představen letos v lednu. Analytici usuzují, že leden 2011 bude ve znamení jeho nástupce, který by měl mít výkonnější hardware a dvojici kamer pro focení, točení i komunikaci. Absence kamery resp. fotoaparátu byla prvnímu modelu velmi vyčítána. Její přítomnost…

Už za pár týdnů se dost možná veřejnost dočká představení druhé generace tabletu iPad. Apple totiž na leden plánuje tiskovou konferenci a v tomto termínu obvykle představuje nové produkty a vylepšení těch stávajících. I původní iPad byl představen letos v lednu. Analytici usuzují, že leden 2011 bude ve znamení jeho nástupce, který by měl mít výkonnější hardware a dvojici kamer pro focení, točení i komunikaci. Absence kamery resp. fotoaparátu byla prvnímu modelu velmi vyčítána. Její přítomnost by se nyní hodila i pro FaceTime.

KL24

Podobně očekávaný je také PlayStation Phone, tedy mobilní telefon křížený s herní konzolí z produkce firmy Sony Ericsson. Hovoří se o něm už roky. Původně mělo jít o odpověď na nakonec nepříliš úspěšný herní mobil Nokia N-Gage. Teď je ovšem příchod zařízení PlayStation Phone analytiky považován za hotovou věc. Některé optimističtější zprávy hovoří o uvedení ještě na předvánoční trh, ale reálněji se jeví zvěsti, že Sony Ericsson svůj nový klenot ukáže až v příštím roce na tradičním veletrhu v Barceloně (Mobile World Congress 2011). 

Zdroje: TechSpot.com, Geek.com

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).