Hlavní navigace

iPhone nabídne český T-Mobile ještě letos

16. 4. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Podle informací Hospodářských novin tolik diskutovaný mobilní telefon Apple iPhone oficiálně dorazí na náš trh ještě před letošními Vánocemi. V nabídce jej prý bude mít mobilní operátor T-Mobile. Ten podle HN sice nemá na uvedení iPhonu na náš trh smluvně zajištěnou exkluzivitu, ale třeba konkurenční Vodafone vyloučil, že by iPhone zařadil do své nabídky a zatím o tom neuvažuje ani O2. T-Mobile přijde až s novou verzí iPhonu, která nabídne mimo jiné podporu sítí třetí generace. Není přitom…

Podle informací Hospodářských novin tolik diskutovaný mobilní telefon Apple iPhone oficiálně dorazí na náš trh ještě před letošními Vánocemi. V nabídce jej prý bude mít mobilní operátor T-Mobile. Ten podle HN sice nemá na uvedení iPhonu na náš trh smluvně zajištěnou exkluzivitu, ale třeba konkurenční Vodafone vyloučil, že by iPhone zařadil do své nabídky a zatím o tom neuvažuje ani O2. T-Mobile přijde až s novou verzí iPhonu, která nabídne mimo jiné podporu sítí třetí generace. Není přitom vyloučeno, že by se iPhone vyráběl přímo v České republice.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).